Motortraining


Motortraining is een verzamelnaam voor alle opleidingen die je kan volgen nadat je je rijbewijs hebt gehaald.

Het unieke aan ons concept is dat jij bepaalt wat je wilt leren of welke vaardigheden je wilt verbeteren. Je volgt dus geen vastgesteld programma of lessen op een bepaald instructieniveau.

Oftewel, heb je een tijdje niet gereden en wil je een opfrisles, dan kan dat. Ben je echter op zoek naar een cursus verkeersveiligheid of bochtentechniek, dat kan ook!

Het werkt als volgt: Je hebt je rijbewijs en bent van mening dat er nog iets te leren valt. Je belt, mailt, of laat ons terugbellen en legt uit wat je graag zou willen leren / kunnen. Wij stellen dan een lesprogramma op, toegespitst op wat jij graag wilt en leggen dit vrijblijvend voor. Als het aansluit op jouw verwachtingen maken we een afspraak en kan de pret beginnen. Hoe lang de training duurt hangt af van wat je graag wilt leren. (PRIJS)

De trainingen zijn normaal gesproken individueel. Als je echter samen met vrienden of familie wilt rijden kan er met maximaal 3 personen worden getraind. We werken met vooraf afgesproken doelen zodat het resultaat duidelijk meetbaar wordt. Bij de lessen kunnen bepaalde bochtentechnieken op een afgesloten terrein worden geoefend en theoretisch worden onderbouwd, de verkeersregels mogen we op de openbare weg echter niet overtreden.

Maak een afspraak of stel een vraag door CONTACT op te nemen…

img_9628